Ons
assortiment

Ontdek al onze telgen

Het ontstaan

Het Klootzakske dankt zijn ontstaan en naam aan een weekend onder vrienden. Voor dit weekend – thema maffia – werd door de organisator een biertje gebrouwen. De vrienden zorgden echter met de traditionele “kloterie” voor hilariteit. Want na de kidnapping van het bier bij de brouwer werd een nakende drooglegging van het weekend afgewend door het bier er binnen te smokkelen – gelabeld “Klootzakske”.

Cadeaupakketten
& Magnums

Een Vleugje Humor, Een Lading Plezier

De Klootzakske geschenkartikelen doen het uitstekend in aanloop naar de Eindejaarsperiode, en voor Moeder- en Vaderdag. Maar ook doorheen het jaar zijn het de ideale cadeau’s. Het succes is eenvoudig: ze zijn lekker, ludiek en lokaal. Humor is ontwapenend en hun opvallende namen brengen al snel een spontaan gesprek op gang. Precies om die reden zijn onze bieren ook de ideale zakelijke relatiegeschenken… Dat kunnen reeds heel wat bedrijven getuigen!

Onze bieren brengen mensen samen. Niet enkel bij het overhandigen van de geschenken, maar ook bij het samen uitpakken om ervan te genieten … Gezondheid!

Alle
formaten
op een rij.

Zeg je het
liever met
een cadeau?

Onze bieren

Klootzakske

Belgian Style Tripel

Hete Klinke

Belgian Blonde

Tante Nonneke

Non Alcoholic IPA

Om deze website te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.